Advies voor onderdelen en accessoires

Naast het customized bouwen van uw droom bike, levert Bike Center Zeeuws Vlaanderen bijna alles uit voorraad. Natuurlijk de customized race, tijdrit en triathlon bikes hebben samen met de op maat en smaak gebouwde wielen een kleine levertijd. Rest van onze exclusieve merken zoals Vermarc, Lake, Supacaz, MB kunnen wij na advies, passen, gelijk leveren.

Met nieuwe producten die geintroduceerd worden door onze merken, zijn we altijd zeer vooruitstrevend. Wij zien vaak duidelijk een toekomst of toepassing van een product in onze assortiment of voor bepaalde takken van de wielersport, triathlon.

Voorbeelden zijn bv de nieuwe tak van de wielersport, het gravelen, wij leveren een totaal pakket betaalbare tot zeer exclusieve gravel producten en bikes. Producten die net verkrijgbaar zijn maar door ons al vaak geadviseerd en opgebouwd worden, omdat we hier een bepaalde trend, of voordelen in zien.

Zoekt u bepaalde producten en ziet u deze niet onze site, laat het ons weten. Wij kunnen bijna alle producten gerelateerd aan de wielersport, triathlon  leveren.