Hoe is BCZV ontstaan?

Patrick Cornelissen is al ruim 28 jaar wedstrijdrenner en een bekende in het peleton. 11 jaar geleden verhuisde Patrick van de Betuwe naar het wielergekke Zeeuws Vlaanderen. Naast zijn drukke werkzaamheden voor zijn werkgever heeft hij in 2011 toch zijn droom kunnen verwezenlijken. Een eigen shop met exclusieve merken, opbouw en afmontage van je eigen droom race, triathlon, tijdrit bikes.

Sinds 1 april 2013 werkt Patrick samen met Frans de Brouwer uit Hulst, Frans heeft een professionele werkplaats in de van Riebeecklaan 48. Hij is een bekende in het peleton als top mechanicer. Frans werkt o.a. voor de KNWU als mechanicer van de (junior)dames selectie (Marianne Vos, Anne van Breggen, Ellen van Dijk etc).

Frans zijn specialiteiten zijn professionele afmontage van race/tijdrit/triatlon fietsen, positionering met specialistische aparatuur (pro tour niveau), Di2 afmontages, UCI afmontage tijdrit/triathlon fietsen, kundig advies/kennis.

Patrick heeft  naast een 2e vestiging: een eigen team in de landelijke wedstrijden, criteriums, tijdritten en triathlon, dit  niet zonder succes zie de rubriek NEWS.

Daarnaast ondersteunen Patrick en Frans nationale toptalenten dames en heren nieuwelingen/junioren met producten zoals Rotor, Stealth, Argon18, Sports2 etc (zie NEWS)

U kunt onze showroom in Axel of onze werkplaats (onderhoud, a la carte opbouw van uw droombike, positionering of technische info) in Hulst bezoeken.

Alvast bedankt voor uw bezoek aan onze site. sportieve groeten Patrick en Frans