Hoe is BCZV ontstaan?

Patrick Cornelissen is al ruim 26 jaar wedstrijdrenner en een bekende in het peleton. 9 jaar geleden verhuisde Patrick van de Betuwe naar het wielergekke Zeeuws Vlaanderen. Naast zijn drukke werkzaamheden voor zijn werkgever heeft hij in 2011 toch zijn droom kunnen verwezenlijken. Een eigen shop met exclusieve merken, opbouw en afmontage van je eigen droom race, triathlon, tijdrit bikes en atbs.

Sinds 1 april 2013 werkt Patrick samen met Frans de Brouwer uit Angeren. Frans is ook een bekende in het peleton als top mechanicer. Frans werkt voor de KNWU als mechanicer van de (junior)dames selectie (Marianne Vos, Anne van Breggen, Ellen van Dijk etc).

Frans zijn specialiteiten zijn professionele afmontage van race/tijdrit/triatlon fietsen, positionering met specialistische aparatuur (pro tour niveau), Di2 afmontages, UCI afmontage tijdrit/triathlon fietsen, kundig advies/kennis. Naast Frans zijn werkzaamheden heeft Frans een professionele werkplaats. Hier is ook de 2e vestiging van Bike Center Zeeuws Vlaanderen.nl gevestigd.

Patrick heeft  naast een 2e vestiging: een eigen team in de landelijke wedstrijden, criteriums, tijdritten en een junioren dames team KNWU RDE met ongeveer 20 dames, dit  niet zonder succes zie de rubriek NEWS.

Daarnaast ondersteunen Patrick en Frans nationale toptalenten dames en heren nieuwelingen/junioren met producten zoals Rotor, Stealth, Argon18, Sports2 etc (zie NEWS)

U kunt onze showroom in Axel en/of shop/werkplaats in Angeren bezoeken.

Alvast bedankt voor uw bezoek aan onze site. sportieve groeten Patrick en Frans