Wij bouwen customized uw bike

Bike Center bouwt niet zo maar een race, gravelbike, tijdrit of triathlon fiets. Wij bouwen compleet op wens van de renner/sporter.

Ten eerste gaan we met u om de tafel zitten, wat zijn de wensen, voor welke doeleinden gaat u uw nieuwe fiets gebruiken. Het is een compleet verschil indien een renner, puur voor criteriums een bike wenst of een toerrenner die 200km tochten wil gaan rijden in het buitenland of een triathleet die 180km in de tijdrit houding moet gaan rijden.

Ten tweede het budget. Wij kunnen customized bouwen met onze merken Factor, Officine Mattio, Argon18 en Cervelo vanaf € 1900,- tot en met € 10.000,- plus. Geen probleem, Bike Center is heel eerlijk of een dure droom fiets wel de goede bike voor u zal zijn ,als het veel goedkoper kan maar wat beter bij u gaat passen, dan adviseren wij dit zeker.

Wij willen u niet voor korte tijd als klant maar we willen een langdurige band met de klant creeren. Wij maken daarom een uitgebreide offerte met verschillende soorten mogelijkheden die u aangeeft of die wij na dit gesprek toevoegen omdat dit een meerwaarde voor uw bike/zithouding gaat zijn.

Als laatste natuurlijk de bouw van uw droomfiets. Heel veel renners/sporters willen een groot gedeelte van de bouw mee maken, wij kunnen dan gelijk tips geven over onderhoud of waar u op moet letten. De laatste 10% van de bouw is fine tuning, u compleet op de fiets positioneren en kijken naar alle facetten van zit, pedaalslag, houding van hoofd, schouders en armen. Bike Center Zeeuws Vlaanderen werkt samen met Frans de Brouwer, de man achter de Wielersport Mechanieker in Hulst. Frans is op en top een professionele bike fitter en geeft u deskundig en eerlijk advies.

En voila uw droom bike.